Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Aija Mougeolle

L'histoire d'une guérison du cancer sans médecine

Milyen csodálatos ajándék ez a rák!

Itt a történet az én gyógyító utazás rákkal, anélkül, hogy gyógyszert.

Itt a történet az én gyógyító utazás rákkal, anélkül, hogy gyógyszert.

Milyen csodálatos ajándék ez a rák!

Milyen csodálatos ajándék ez a rák !

Erről nem így vélekedtem 2010. január 29-én, amikor a mammográfia vizsgálat után az orvos közölte velem, hogy dupla emlőrákom van, ráadásul a rosszabbik fajtából, amelyik nagyon gyorsan terjed a hormonok által a májba, az agyba és a csontokba...

20 perccel később az utcán találtam magam egy listával a kezemben, amin a további vizsgálatok időpontjai voltak felsorolva. Ezek között volt egy MRA vizsgálat is, ami azt volt hivatott megnézni, hogy csak egy, vagy mindkét mellemet szükséges-e leműteni. Maga az operáció a következő hétre volt beütemezve.

Úgy éreztem magam, mintha beraktak volna egy óriási húsdarálóba anélkül, hogy tudtam volna róla… és mégis csak az ÉN életemről volt szó!

Hazafelé menet a műtétre gondolva, egy hentes munkáját láttam magam előtt a maga nyers valójában. Ezután felhívtam a kórházat és mindent lemondtam. Persze az orvosok kitartóan hívogattak telefonon, hogy a tudtomra adják: orvosi segítség nélkül a legcsekélyebb esélyem sincs a túlélésre. Megértem a hozzáállásukat. Aláírattak velem egy nyilatkozatot, amelyben beleegyeztem, hogyha bármi történik velem, a családom nem fogja őket beperelni azért, mert nem segítettek.

Nagyon nagy szeretet övezett, mégis egyedül éreztem magam. Egyedül, mert ez a döntésem teljesen ellentmondott a társadalom és az orvostudomány normáinak. Annak ellenére is határozott voltam, hogy tudtam, hogy a választott utam nehéz és olykor magányos lehet.

Az egész lényem, a testem, az agyam, a lelkem, minden egyes sejtem folyamatosan tudatában volt az új információnak: rákos vagyok.

Az egyetlen dolog, amire gondolni tudtam, hogy elkezdjek csírákat nevelni. Pár napon belül búzafű, napraforgó és retek hajtások lepték el az otthonunkat. Ez az új életvitel teljesen elterelte a figyelmemet a halál gondolatáról, megtanított a jelenben élni és ez az új szemlélet mind a mai napig kitart.

Eszembejutott, hogy 20 évvel ezelőtt részt vettem az élő (nyers) ételekről szóló továbbképzésen, és már akkor megértettem, hogy az élő étel fogyasztásával tiszteljük leginkább testünket. Ez a fajta táplálkozás nagy mennyiségű oxigént visz a szervezetbe, stimulálja az immunrendszert, ezzel akadályozva a rák és egyéb betegségek kialakulását. Annak idején kíváncsi voltam, hogy ez a módszer valóban képes-e a rák gyógyítására, de akkor nem találtam senkit, akin ezt alkalmazhattam volna. Mostanra viszont találtam valakit: saját magamat!!

Persze addigra már félholt voltam a félelemtől, dühtől, szomorúságtól és szégyentől.

Mindig azt gondoltam, hogy az életem csodálatos, van egy fantasztikus családom, imádom a munkámat Kundalini jógatanárként, vegetariánus vagyok. És mégis tudom, hogy én, csakis én vagyok felelős a rákos sejtekért. Talán nem is az életstílusommal, ami már amúgy is meglehetősen egészséges volt, hanem a gondolkodásmódommal.

De hogyan változtathatja meg valaki a gondolkodásmódját? Egyszerűen nem tudtam mitévő legyek.

A diagnózis okozta stressz megduplázta a daganat méretét. Ebből következtettem arra, hogy a diagnózis más módon is közölhető. Több alkalommal kérdezték, hogy szeretném-e a műtétet, amellett, hogy jelezték hagynak időt a gondolkodásra. Ugyanakkor éreztették, hogy a helyzet megoldása sürgős. És ez a sürgetés volt a stressz forrása. Tudva azt, hogy a rák kialakulása akár 5-20 évbe is telhet, nagyon nehéz megérteni ezt a sürgetést.

Egy hónap élő étel fogyasztás után begyulladt a mellem. Mi okozta ezt a gyulladást? A háziorvosunk, aki támogatott, elmagyarázta, hogy a gyulladás a test reakcióját jelzi, és ez jó jel, egy ajándék! Az élő étel tele van oxigénnel, amit a rákos sejtek ki nem állhatnak.

Dr Carl Simonton vizualizációs technikáját is megismertem. A tanulmányai alapján 3 rákos betegből kettő meghal a műtét utáni öt éven belül a gyógyszeres kezelés során, ha nem változtat az illető az életstílusán és gondolkodásmódján. A másik csodálatos orvosom a tibeti hangtál hangjával gyógyított. Ezek a terápiák kezdték megnyitni a szívemet, és szeretet éreztem olyan dolgok iránt is, amiket előtte soha nem gondoltam szerethetőnek.

A családom, barátaim, tanítványaim és kezelőorvosaim vettek körül, akik végig hittek bennem. Áradt belőlük a bizalom és a szeretet. Ennek a fantasztikus támogatásnak köszönhetem, hogy meggyógyultam.

A nyers vega étel tisztítja az elmét. Ennek a letisztult gondolkodásnak köszönhetően találtam egy új dimenziót a meditációban. Tudományosan bizonyított, hogy a meditációval a gondolatok letisztulnak, így újra képessé válunk az öngyógyításra, amely velünk született képességünk. Ezt veszítjük el apránként, ahogy az agyunkat elszennyezik a tanításunk és társadalmunk által sulykolt gondolatstruktúrák.

Folyamatosan hallom, hogy emberek meghalnak rákban. Hogy lehet ez? A daganatot eltávolították, kemoterápiát, gyógyszeres kezelést kapnak évekig... és az emberek mégis meghalnak...Rájöttem, hogy nagyon erősnek kell lenni mentálisan és fizikálisan, hogy az ember kibírja ezeket a komoly kezeléseket. Ezután pedig alig marad ereje arra, hogy akarja az életet. És éppen ez az: hinnünk kell az életben, hogy tudjuk folytatni, és felismerhessük a küldetésünket és szenvedélyünket.

A legelején siettem, hogy minél előbb meggyógyuljak. De mikor megértettem, hogy NEM az a lényeg, hogy meggyógyuljak, hanem az, hogy JÓL ÉREZZEM MAGAM, egészséges és boldog legyek, egy hihetetlen belső békét éreztem a szívemben szétáradni, és tudtam, hogy meggyógyultam, vagy meg fogok gyógyulni. Észrevettem, hogy jobban érzem magam minden értelemben, mint eddig egész életemben! A legfőbb oka ennek az volt, hogy elkezdtem felismerni a szeretetet ott is, ahol előtte nem éreztem, igazából szeretetet láttam mindenben és mindenkiben. Ilyenkor pedig nem bírálsz, vagy kritizálsz, hanem békére találsz. És mikor béke honol a szívedben, ott nincs már helye a félelemnek.

Ezalatt az idő alatt az egyik álmomat is valóra váltottam: elmentem Floridába a Hippocrates Health Institute-ba, ami az élő ételek központja. Ez egy paradicsom, ahova az emberek azért jönnek, hogy a rákból, vagy egyéb más betegségből kigyógyuljanak, vagy éppen csak szeretnének megtisztulni, hogy jobban érezzék magukat. Már a hely energiája is gyógyító hatású, ami az intézetet vezető pár, Dr Brian Clement és felesége, Dr Anna-Maria Clement szeretetének és szenvedélyének köszönhető. A legfontosabb, amit megtanultam, hogy a rák semmiség, az csak jön és megy! Ez a megkönnyebbülés lényeges eleme volt a gyógyulásomnak.

Úgy érzem, hogy az életem megtalálta a saját színeit. Amikor meghalok, holnap vagy 50 év múlva, már egészséges leszek. Ez egy nagyon fontos ajándék. A múlt elvesztette a jelentőségét, csak úgy, mint a jövő. Boldog vagyok.

Aija, Lausanne, Svájc, 2012.10.12.

További információ :

www.hippocratesinstitute.org

Ajánlom Dr Brian Clement

Dr Christian Tal Schaller

Dr David Servan-Schreiber

Dr Carl Simonton összes könyvét.

Milyen csodálatos ajándék ez a rák!
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :